• 10:21
 • 28.02.2016
 • Cottage cheese - yoplait gresk yoghurt med sitron - sukkerfritt bringebærsyltetøy - mandlar  Ønsker deg ein fin søndag 


  kommentarer: 4


  Cengelsen

  28.02.2016 kl.12:24

  Åå, så deilig! Er så glad i sitron yoghurten til Yoplait. Håper du får en fin søndag :)

  Anine

  02.03.2016 kl.20:25

  Ååh, så godt!! :D

  Jeg bare lurer på en ting:

  Hva tenker du om gelatin (i f.eks godteri/gele), animalsk løpe (i f.eks ost og cottage cheese) og animalske E-stoffer som E120 (biller) med tanke på at du har et vegetarisk kosthold? Jeg er selv lakto-vegetarianer og syns det er litt vanskelig å ta stilling til alle disse biproduktene :)

  Vibeke Vigdal Øren

  13.03.2016 kl.19:03

  Anine: Bra at du spør om dette! Eg synes det er litt vanskelig sjølv når det kjem til akkurat gelatin, animalsk løpe og E-stoff. Gelatin holder eg meg unna, noko som går ganske greit. Det samme gjelder E120. Når det kjem til animalsk løpe må eg innrømme at eg syndar litt her. Eg et så store mengder ost og cottage cheese at det hadde blitt vanskelig for meg å få i meg nok næring, da spesielt protein, i forhold til mitt aktivitetsnivå og energibehov om eg hadde kutta dette ut. I den perfekte verden hadde det sjølvsagt latt seg gjennomføre, men ikkje i min kvardag per i dag :-)
  Korleis gjer du det med tanke på dette?

  Anine

  15.03.2016 kl.11:49

  Tusen takk for svar! :)

  Gelatin holder jeg meg ganske greit unna. Jeg prøver så godt jeg kan med E-stoffene, men ser at det avogtil blir litt slurv (plutselig finner jeg det, spesielt E120, i en tidligere favoritt-tyggis osv..). Løpen har jeg vært veldig i stuss på siden jeg ble vegetarianer for noen år tilbake. Jeg har hatt perioder hvor jeg har "tillatt" cottage cheese og lignende, men akkurat nå gjør jeg ikke det. Jeg kjenner jeg "savner" slike produkter, og begynner å bli rimelig lei kesam, men jeg klarer ikke bli enig med megselv om hva jeg tenker.

  Legg igjen en kommentar

  Vibeke


  Mitt navn er Vibeke Vigdal Øren, eg er 20 år gammal og kjem fra Årdal i Sogn og Fjordane, men studerer for tida fysioterapi i Bergen. Eg er utdanna personleg trenar og kan kategoriserast som godt over gjennomsnittet interessert i trening, sunt kosthold og helse ♥

  Kontakt: vib3ke@hotmail.com

  INSTAGRAM  KATEGORIER  DESIGN


 • ALBISS.BLOGG.NO
 • hits